Еп.1: Зошто верувам дека про-патриотски сентименти се неопходни на следните избори како одговор на катастрофалните левичарски политики на владата во пад. 
---
Ep.1: Why I believe pro-patriotic sentiments are necessary in the following elections to counter the devastating leftist policies of the government in demise.